fbpx

Laatste girlstrip voordat we naar Curaçao verhuizen

okt 14, 2018 | Island Life

Laatste girlstrip voordat we naar Curaçao verhuizen

Elk jaar ga ik met m’n vriendinnen een lang weekend weg voor een girlstrip zonder kids. Onder andere Londen, Parijs, Miami en Marrakech hebben we in de afgelopen jaren al onveilig gemaakt en dit jaar was Ibiza weer aan de beurt. Nog één keer met de meiden ertussenuit voordat we naar Curacao verhuizen. Nog één keertje met de meiden all out.

Begrijp me niet verkeerd, ik zeg niet dat ik nooit meer mee zal gaan met de meiden wanneer ze samen een weekend weg gepland hebben, maar ik weet nog niet hoe realistisch het is dat ik elk jaar hiervoor overvlieg vanuit Curacao. Ik heb daarom al voorgesteld dat de aankomende girlstrip maar moet plaatsvinden in het Caribisch gebied of Amerika. Vonden ze overigens een top idee!

Weekendjes weg met vriendinnen doe ik al vanaf het moment dat ik mijn eigen geld verdiende en ook nu ik een gezin heb wil ik dit blijven doen. Ik krijg wel eens verbaasde blikken toegeworpen als ik zeg dat ik een paar dagen weg ga met alleen de meiden. Maar voor mij is het belangrijk om naast de tijd die ik doorbreng met mijn vriend en als gezin ook tijd te spenderen aan mijn vriendinnen. Juíst nu ik moeder ben. Even weer een paar dagen ‘Gala’ zijn en me niet druk moeten maken om werk, het huishouden of slapeloze nachten.

Maar goed, back to our Ibiza girlstrip. Het waren 48 geweldige uren die we van uur tot uur volledig hebben benut. Een perfecte combinatie van relaxation en hydration. We verbleven in het Destino Resort wat ideaal is als je een meidenweekend hebt want het is adults only en erg centraal gelegen. De dag dat we aankwamen rolden we gelijk door naar de poolparty Rumors wat gelijk de laatste keer van dit seizoen was.

Na Rumors hebben we de rest van de nacht gedanst op de tunes van Solomun in de Pacha wat resulteerde in koppijn en kleine oogjes de volgende dag. We kwamen enigszins traag op start dus een late lunch op het strand bij El Chirringuito was de enige reële optie. ‘s Avonds zijn we gaan eten bij ons favoriete restaurantje in de oude stad, La Oliva. Simpel, lekker eten en je kan heerlijk buiten zitten en lang natafelen.

De volgende dag hebben we gebruncht bij Fish Shack vlakbij ons resort en daarna nog wat zonnige uurtjes bij het zwembad gelegen. Toen was het alweer tijd om richting het vliegveld te gaan… De 48 uren zijn voorbij gevlogen en ik zit met een dubbel gevoel. Enerzijds zou ik graag nog een dag willen blijven omdat ik Ibiza zó’n heerlijk eiland vind, aan de andere kant kan ik niet wachten om Jared en Curtey weer te zien!

Je zal je vast afvragen of en hoeveel ik Curtey mis tijdens zo’n girlstrip. Nou, missen doe ik hem zeker! En weet je, heel gek misschien maar ik mis hem het meeste als ik een ander jongetje van dezelfde leeftijd zie rond huppelen. Heb jij dat ook? Dan kan ik echt een brok in m’n keel krijgen en zou ik Curtey zó graag willen knuffelen.

Maar het was het meer dan waard, deze 48 uur op Ibiza. Waardevolle herinneringen creëren met de meiden vlak voordat we gaan emigreren naar Curacao. Hier kan ik zeker nog lang op teren. Dus misschien zit de aankomende girlstrip volgend jaar er nog niet in maar één ding weet ik zeker, we will go all out again!

X Gala

0 reacties

Andere berichten die je vast ook leuk vindt

6 nadelen van wonen op Curaçao

 Onlangs deelde ik hier op het blog een aantal voordelen van wonen op Curaçao. Maar waar er voordelen zijn kun je vaak ook nadelen benoemen. En om toch zo'n eerlijk mogelijk beeld te geven van het leven hier op Curaçao kan deze blog post niet ontbreken waarin ik 6...

Hier moet je ontbijten op Curaçao!

 Voor alle vroege vogels onder ons die eens niet thuis of in hun hotel willen ontbijten deel ik hierbij mijn favoriete plekken waar je kunt ontbijten op Curaçao. Van farm-to-table concept tot levendig Otrobanda, dit zijn heerlijke plekjes om je dag te starten. 1. Hofi...

7 voordelen van wonen op Curaçao

Als reactie op onze verhuizing naar Curaçao kreeg ik heel vaak de opmerking “Lekker, elke dag zon!” en dat klopt ook. Hier schijnt elke dag de zon en is het altijd warm. Ik weet dat er ook genoeg mensen zijn die (in zichzelf) denken ‘Waarom wil je in godsnaam wonen op...