fbpx

Cocktails & Curaçao

Bon dia! Ik ben Gala en trotse mama van Curtey (4) en Isa (0) en al 11 jaar de vriendin van Jared*. Naast de tijd die ik in mijn gezin steek werk ik nu al een aantal jaar als freelance Digital Content Manager. Maar eigenlijk doe ik, als het op werk aankomt, allerlei dingen die ik leuk vind! 

Alweer 34 jaar geleden ben ik geboren in Amsterdam en heb sindsdien deze prachtige stad niet meer verlaten. Maar daar is inmiddels verandering in gekomen (wait, what?!) want in november 2018 zijn we vertrokken naar het zonnige Curaçao!

Mensen die mij goed kennen weten dat dit nogal ‘een ding’ is voor mij maar ja, manlief wilt terug naar zijn roots en heeft daarnaast een mooie carrière kans gekregen op het eiland. Met heel veel zin en een klein beetje gezonde spanning zijn we dit avontuur aangegaan en kijk ik uit naar alles wat ons te wachten staat.

Want fucking hell, wat voor impact heeft een emigratie op je gezin? Je relatie? En hoe ben ik van plan om nieuwe vriendinnen te maken op het eiland? Dat zal nog wel een uitdaging worden… Gelukkig is schrijven altijd mijn uitlaatklep geweest en dat is ook exact de reden waarom ik Cocktails & Curaçao gestart ben.

Ik geef je front row tickets in dit nieuwe hoofdstuk in mijn leven inclusief alle ups & downs en een dosis humor. Want het leven is niet altijd perfect, ook al lijkt dat op internet vaak wel zo.

Elke week zet ik mijn avonturen op papier en deel ik dat met jullie, mijn lieve familie en (online) vrienden. Zo voelt het toch een beetje alsof ik jullie dichtbij me heb. Wil je niets uit mijn leven missen? Volg me dan op Instagram, waar ik dagelijks updates geef via Stories.

Wil je liever mailen? Doe dat dan op info@cocktailsencuracao.nl

Let the journey begin!

Liefs, Gala

 

*Jared is absoluut geen fan van ‘social sharing’ en begrijpt dit online wereldje allemaal niet zo. Je zal hem dus niet vaak voorbij zien komen maar hij bestaat echt, trust me!