fbpx

Week 1: Mom off-duty en FUIKDAG!

First week of the year, first Photo Diairy! En de eerste week van het jaar staat op Curacao en omstreken vaak in het teken van Fuikdag. Ook dit jaar zijn we gegaan en het was weer een goed feestje. Daarnaast ben ik deze week aanzienlijk vaak naar het strand geweest. Wat voor mij absoluut geen straf is!

MAANDAG
Laatste dag van 2018! De avond hiervoor waren we naar een feestje in Omundo gegaan en dat was iets gezelliger dan ik van tevoren bedacht had dus maandagochtend was ik lekker brak. Ik was alleen met Curtey thuis (het speelschooltje is dicht in de vakanties) dus lekker uitbrakken was er niet bij. Maar rond het middaguur heb ik Curtey naar m’n schoonzus gebracht waar hij ging spelen. Jared en ik hadden namelijk een ‘pagara party’ bij zijn werk. Dat organiseren ze elk jaar en dan word er voorwerk afgestoken. In de avond hebben we oud&nieuw gevierd bij ons thuis met Jared’s familie. Ik was best moe van de avond ervoor en drankjes overdag dus ik ben rond 1 uur naar bed gegaan!

DINSDAG
Happy New Year! Op Nieuwjaarsdag vind ik het altijd lekker op naar het strand te gaan. Lekker uitwaaien aan zee op een lekker loungebedje met een cocktail in m’n hand. Zeg maar Nieuwjaarsduik Curacao style 😎 Dit hebben we samen gedaan met Liv en Jair bij Bonita beachclub en Curtey heeft heel leuk samen gespeeld met Heath.

WOENSDAG
Het was alweer tijd voor de tweede beach dag van het jaar, haha. De frequentie zit er goed in wat mij betreft! Xiomara was vrij van werk en dus zijn we met de kids en ook Liv, Jair en Heath naar Cabana beach gegaan. We hebben heerlijk genoten totdat de zon onder ging alleen moesten heel lang wachten op het eten van de kids waardoor ze een beetje hangry werden. Desondanks was het een super relaxte dag.

DONDERDAG
Aangezien Fuikdag er bijna aankomt besloot ik om een bikini sale te houden bij mij thuis. Veel dames zijn nog op zoek naar een nieuwe bikini of leuk jurkje dus dit leek me een goed moment. Ik heb best wel veel samples kunnen verkopen wat dus een win-win situatie was. En zo merk je weer hoe bikini minded de mensen hier op het eiland zijn want de mooiste bikini’s waren zó weg!

VRIJDAG
Vandaag was het een dagje ‘mom off duty’. Nou, in de middag dan. ’s Ochtends was ik lekker met Curtey en in de middag ben ik met Liv en Xiomara naar Mood Beach gegaan. Hier keek ik zó naar uit, niet normaal. Gewoon even lekker met de meiden genieten van de rust en een lekker drankje. Niet steeds achter de kinderen aanrennen of poepluiers verschonen. We hebben echt heerlijk genoten!

ZATERDAG
Vandaag hadden we het verjaardagsfeestje van Jared’s nichtje die 8 jaar is geworden. De kinderfeestjes wordne hier meestal heel uitbundig gevierd dus het was een middag vol cadeaus, taart, macarons, glitters en LOL’s. En omdat we best wel in e party flow zaten besloten Jared en ik samen met Liv en Jair in de avond naar Tabula Rasa te gaan. Dit werd voor het eerst georganiseerd bij Fuikbaai en was super mooi opgezet. Er draaiden internationale DJ’s en qua sfeer deed het me denken aan Coachella meets Burning Man (niet dat ik daar ooit geweest ben), echt een aanwinst voor het eiland. Alleen was het waarschijnlijk niet de allerbeste keuze om te gaan die avond…

ZONDAG
Want de volgende dag was dus Fuikdag. En dan moet je je op tijd melden anders heb je geen goede plek. Ik denk dat ik 5 uurtjes had geslapen en net even iets teveel drankjes op maar dat mocht de pret niet drukken. Fuikdag was super gezellig! We hebben een rondje op de tube gedaan,  lekker gegeten en niet zoveel gedronken. Curtey was de hele dag bij z’n neefjes met een oppas dus aan het einde van de dag verlangde ik er echt naar om hem weer te zien. Zodra we van de boot af waren zijn we echt naar huis geracete om hem nog te zien voordat hij in slaap zou vallen. We kregen nog een dikke knuffel van hem en daarna viel hij als een blok in slaap. En mama en papa volgden niet veel later… 😉

Tot volgende week!

Liefs Gala