fbpx

Week 16: Jared 40 jaar en een konijntje winnen??

Elke maandag denk ik weer dat ik een vrij rustige week achter de rug heb maar als ik dan deze photo diary aan het schrijven ben realiseer ik me dat de rustige dagen ook vaak genoeg afgewisseld worden met volgeplande dagen. Zo ook afgelopen week weer. Na de viering van Jared’s 40e verjaardag had ik twee dagen migraine die vervolgens weer werden afgewisseld met twee kinderfeestjes, een hoop paas konijntjes en een heerlijke stranddag. Mij hoor je niet klagen 🙂

Maandag
Ik begon de ochtend thuis waar ik de photo diary van de week ervoor aan het afmaken was. Daarna had ik een koffie afspraak in Pietermaai met Diana van Eilandmeisje.nl. Zij woont inmiddels alweer een aantal jaar op het eiland en heeft het heel erg naar haar zin hier. Zij werkt ook voor zichzelf dus naast dat we genoten van de koffie hebben we ook onze ervaringen gedeeld op het gebied van werken als ZZP’er.
Omdat ik wist dat ik deze week weinig uurtjes zou hebben om te werken ben ik ‘s middags nog even buiten de deur gaan werken terwijl Curtey thuis was met de oppas. Ik moést echt even wat afmaken en ook de laatste dingetjes regelen voor Jared’s verjaardag morgen…

Dinsdag
Jared is vandaag jarig! Hij is 40 jaar geworden en hoewel hij normaliter nooit echt de behoefte heeft om z’n verjaardag te vieren is dit toch wel een mijlpaal die gevierd moet worden. Daarom heb ik een kleine ‘get together’ georganiseerd met zijn vrienden en familie op het strand. Heerlijk om je dinsdagavond met een drankje en je voeten in het zand met vrienden door te brengen. We hebben gegeten, gelachen en natuurlijk voor Jared gezongen en taart gegeten. Het was de eerste keer dat Jared en ik zijn verjaardag op Curacao vierden en ik vond het een zeer geslaagde avond!

Woensdag
Ik stond op met hoofdpijn en was erg moe. Zoveel had ik de avond ervoor niet gedronken. Maar omdat ik te weinig had gegeten voelde ik me nu waarschijnlijk brak. Jared bracht Curtey naar de opvang zodat ik tot 10 uur in bed kon blijven liggen. Ik heb de documentaire van Beyonce gekeken op Netflix. Helaas veranderde de hoofdpijn in migraine en toen Curtey ‘s middags z’n middagslaapje deed ben ik ook een uurtje op bed gaan liggen. De rest van de middag hebben we heel relaxt thuis doorgebracht met eten, filmpjes en speelgoed.

Donderdag
Ik stond ook vandaag weer op met migraine maar gelukkig heb ik tijdig medicijnen ingenomen zodat de aanval niet erger werd. Ik heb al een hele tijd geen migraine meer gehad dus het was weer even wennen. Een aantal jaar geleden had ik bijna elke week migraine en slikte ik er speciaal medicijnen voor. Gelukkig is dat nu verleden tijd en komt het af en toe nog voor. Curtey’s opvang is gesloten tijdens de vakantie dus hij was de hele dag met mij. Rond het middaguur heb ik alleen even Xiomara naar het vliegveld gebracht en voor de rest ben ik thuis gebleven en heb ik zoveel mogelijk plat op de bank gelegen. En nadat ik Curtey ‘s avonds op bed had gelegd ben ik zelf ook vrij snel op bed gaan liggen.

 

Vrijdag
Vandaag is het Goede Vrijdag en op Curacao is iedereen dan vrij. Dus ook Jared heeft een vrije dag vandaag. Ik begon de dag met een PT sessie om 8 uur en daarna hebben we de rest van de ochtend thuis doorgebracht. ‘s Middags hadden we een verjaardagsfeestje van Curtey’s nichtje Akiva. Zij werd 4 jaar en vierde dat met een Easter Bunny feestje. Overal was aan gedacht: er werd geschminkt, er was een piñata en er was zelfs een real life Paashaas waarmee de kindjes op de foto konden. Ook werden er paaseieren gezocht in de tuin en het kindje die het gouden paasei vond kreeg een echt konijntje mee naar huis! Natuurlijk wel in overleg met papa en mama 🙂 Ik zou het wel leuk vinden voor Curtey om een konijntje te krijgen alleen Jared zag het niet zo zitten volgens mij, haha. Curtey heeft het gouden ei niet gevonden (hij was ook meer geïnteresseerd in de chocolade paaseitjes) dus het konijntje ging naar iemand anders en dat was misschien maar beter ook. Het was in ieder geval leuk om de kinderen zo te zien genieten!

Zaterdag
Zaterdagochtend hadden we wederom een verjaardagsfeestje gepland. Jahlil werd drie jaar en vierde dat met een sailor nautical party. Toen we aankwamen zei Jahlil’s moeder dat Jahlil nu een ‘threenager’ is en ik dacht alleen maar ‘wacht even, is er nóg zo’n uitdagende fase na de terrible twos??! Nooooo!!’. Lol! De kinderen hebben zich heerlijk vermaakt in het zwembad en lekker gegeten. Maar we hadden meer op de planning staan voor vandaag. Aan het begin van de middag zijn we namelijk naar het Kunuku Aqua resort gegaan waar Jared’s zusje Dyanne met haar gezin het weekend verbleef. Ik was hier nog niet geweest en ik moet zeggen dat het me aangenaam verrast heeft. Het resort ziet er goed uit en er zijn in totaal 5 zwembaden waar kinderen van verschillende leeftijden kunnen zwemmen. Zoals je je kan voorstellen hebben de kids zich uitstekend vermaakt en ik hoef je niet te vertellen dat Curtey na deze dag helemaal uitgeteld in z’n bedje lag.

Zondag
Happy Easter! Onze eerste Pasen op Curacao! We zijn de dag gestart met een ontbijt thuis en Curtey ging paaseieren zoeken. Dat was echt heel cute. Vervolgens zijn we met z’n drieën naar St. Barbara resort gereden want daar was een Easter Brunch. We werden verwelkomd met een mimosa en de brunch zelf was super uitgebreid. Je kon echt van alles krijgen, van pancakes tot pasta en zelfs verse oesters en sushi. Ook was er een desert tafel met heerlijke cupcakes, cheesecake en quesillo. Nadat we onze buiken vol gegeten hadden zijn we op het strand gaan liggen en Curtey was zoals gewoonlijk niet uit het water te krijgen. Jared had een kanootje gehuurd en is samen met Curtey op en neer langs de pier gaan varen. Hij vond het geweldig! Ik vind dit een perfecte manier om het weekend en de week af te sluiten. En dan te bedenken dat we morgen ook nog een vrije dag hebben… Heerlijk!

 Tot volgende week!

 Liefs Gala