fbpx

Week 25: Art workshop Francis Sling en GT’s op woensdag

Work, pleasure, work, pleasure, work, pleasure. Ik ervaar momenteel hierin een perfecte balans. Net wanneer ik veel uren achter elkaar gewerkt heb en Curtey begin te missen is het alweer tijd om hem te zien. En op het moment dat ik de Curtey Chaos thuis wil ontvluchten stap ik in de auto en rij naar kantoor. Maar naast werken heb ik dus ook genoeg andere leuke dingen gedaan waaronder een art workshop gevolgd bij Francis Sling! Enjoy reading!

Maandag
Ik begon de week op kantoor en ‘s middags was ik lekker thuis met Curtey. We hebben geknutseld, tekeningen gemaakt en buiten met Stella gespeeld. Heerlijk quality time met z’n tweeën! 

Dinsdag
Ook vandaag was ik weer op kantoor en heb ik de hele dag gewerkt. Dat was ook wel nodig want er is genoeg te doen. Echt rustig inwerken, daar is geen sprake van maar gelukkig heb ik al meer overzicht dan de week ervoor. Daarnaast moet ik eerlijk toegeven dat ik het wel fijn vind om onder tijdsdruk te werken en dat ik het liever druk op werk heb dan dat ik me afvraag wat ik nu weer eens moet gaan doen. Eenmaal ‘s avonds thuis toen Curtey op bed lag heb ik poging 3 gedaan om aan de serie When They See Us te beginnen en wederom ben ik vrij snel in slaap gevallen. Dat ligt overigens totaal niet aan de serie zelf maar meer aan het feit dat ik ‘s avonds gewoon te moe ben om nog een serie te kijken. Maar… ik ga dit weekend weer een poging wagen 😊 

Woensdag
Na m’n sportuurtje van 7 tot 8 heb ik mezelf getrakteerd op een pedicure. Dat was weer nodig en ik vind het ook heerlijk om even een uurtje helemaal niets te (kunnen) doen. Toen ik thuis kwam werd er een speelhuisje voor in de tuin afgeleverd voor Curtey. Hij zat hier al een aantal weken op te wachten en was mega blij dat het eindelijk gearriveerd was. Ik kreeg hem er niet meer vanaf, dat begrijp je. In de namiddag ben ik samen met Curtey naar Avila gereden waar ik met kennissen van ons had afgesproken die hier op vakantie zijn. Curtey heeft heerlijk in het zwembad gezwommen terwijl wij aan het bijkletsen waren. Zelfs als je overdag gewoon werkt kan je na je werk nog even naar het strand rijden om de laatste uurtjes aan zee door te brengen. Heerlijk om je week op deze manier te doorbreken! 

Donderdag
Another day at the office, en vandaag de hele dag. Tussendoor ga ik dan wel Curtey ophalen en thuis lunchen maar ‘s middags heb ik ook weer op kantoor gewerkt. Vandaag moest voor een van onze klanten productfoto’s gemaakt worden met het strand als achtergrond dus mijn collega en ik zijn naar Mambo beach gereden om daar wat foto’s te maken. That’s part of the job that I really don’t mind!

 

Vrijdag
Op de dagen dat ik ‘s ochtends sport merk ik dat ik veel vermoeider ben dan op de dagen dat ik niet sport. Ik kon dus ook niet wachten totdat Curtey z’n middagdutje deed zodat ik ook even op bed kon gaan liggen. Nadat we allebei weer opgeladen waren zijn we naar playa Kanoa gereden aan de noordkant van Curacao. Aan deze kant van het eiland is de zee veel ruwer en zijn er bijna geen (zand)stranden. Maar playa Kanoa heeft wel een heel klein baaitje (het is eigenlijk een soort mini inham tussen de rotsen) waar het water rustig is en wat mannen aan het vissen waren. Verderop waren een aantal surfers de zee aan het trotseren en voor de rest was het verlaten. Zelfs de enige twee horecazaken die hier zaten zijn al enige tijd gesloten. Ik was hier nooit eerder geweest dus ik was erg benieuwd naar deze kant van het eiland. Zeker leuk om hier een keer met Curtey terug te komen, wanneer het minder bewolkt is.

Zaterdag
Ik wilde dit allang doen, maar we zijn eindelijk een keer gaan lunchen bij de pop-up van brgr.haus. Zoals je misschien kan raden serveren ze hier burgers en de pop-up vindt ongeveer elke maand plaats maar je moet wel van tevoren reserveren. We zijn samen met Curtey en nog 3 neefjes van hem gegaan en het was… mayhem 🤪 Maar wel heel gezellig! En de burgers waren ook lekker. In de avond ben ik samen met Jared’s zus naar een art workshop van Francis Sling gegaan in zijn atelier in Scharloo. Ik wist dat zijn atelier hier zat en ben er een aantal keer voorbij gereden maar nooit naar binnen geweest, laat staan een art workshop gevolgd. De workshop was met een klein groepje en vond plaats op zijn patio middenin de wijk. Schilderen onder leiding van Francis himself onder het genot van muziek, hapjes, drankjes en een gezellige sfeer. Echt een aanrader voor wie dit nog niet gedaan heeft!

Zondag
Ik begon de dag met het opruimen van de logeerkamer want m’n zusje komt volgende week over uit Nederland. Curtey hielp een handje mee en net op het moment dat ik even iets ging pakken uit de andere kamer gooide hij de deur dicht en draaide hij deze op slot. Ik had het eerst niet door totdat ik hem een tijdje aan de deur hoorde duwen en trekken. Ik schrok wel even want ja, hoe leg je een tweejarig kind uit dat hij de sleutel op de juiste manier terug moet draaien? Ik zag al helemaal voor me dat we de deur moesten intrappen of een ruit moesten inslaan. Jared begon al een schroevendraaier te pakken en het slot proberen los te maken terwijl ik maar bleef zeggen ‘de sleutel terugdraaien Curtey! Nee de àndere kant op!’. Gelukkig bleef hij zelf rustig en na ongeveer 10 minuten draaide hij ineens het slot weer open en kwam hij lachend naar buiten. Thank God. Dit had namelijk ook heel anders kunnen aflopen. Vervolgens zijn we in de middag nog bij Xiomara langs gegaan waar we lekker hebben ge-BBQ-ed. Een lekker rustige zondag maar we hebben ons goed vermaakt!

Tot volgende week!

Liefs Gala