fbpx

Week 26: M’n zusje op het eiland!

Deze week is echt voorbij gevlogen! En we zitten gewoon alweer halverwege 2019. Nog even en we wonen al een jaar op Curacao… Doordat ik nu werk merk ik dat de dagen nóg sneller voorbij gaan waardoor ik bewust ook echt tijd inplan om wat leuks met Curtey te doen. En afgelopen week heb ik m’n eerste bezoek uit Nederland ontvangen en daar keek ik erg naar uit. Dat en nog heel veel meer lees je in deze –soort van- photo diary ☺

Maandag
Yeahh m’n zusje is vandaag aangekomen op Curacao! Samen met een vriendin blijft ze 10 dagen op het eiland en ze is hier voor het eerst dus ze gaat ook lekker het eiland ontdekken. Ze had Curtey al 8 maanden niet gezien dus dat was super leuk om ze weer samen te zien. Curtey was eerst nog een beetje verlegen maar daarna was het alleen nog maar “tante Noa, tante Noa!”

Dinsdag
In de ochtend was ik op kantoor en tussen de middag heb ik thuis geluncht. Rond 14:00 uur ben ik naar Karakter gereden waar ik een aantal foto’s heb gemaakt wat als content gebruikt gaat worden voor de social media kanalen. Karakter is een van de klanten van de agency waar ik voor werk vandaar dat ik er af en toe naartoe ga voor afspraken.

Woensdag
Vandaag begon ik m’n dag in de gym. En normaliter werk ik meestal niet op woensdag maar deze week liep het net even anders dus na de sportschool ben ik doorgereden naar kantoor. Ik heb de hele dag gewerkt en toen ik aan het einde van de dag thuis kwam nog even met Curtey en Stella in de tuin gespeeld.

Donderdag
Ik ben de dag gestart bij Number Ten waar ik een paar uurtjes heb gewerkt en Xiomara kwam ook nog even langs. Lekkere koffie gedronken en gekletst over werk, momlife en alles daar tussenin. ‘s Middags voelde ik de sterke behoefte om naar het strand te gaan dus ben ik met Curtey naar Lions Dive gereden. Het is hier meestal vrij rustig en ik vind het ideaal voor kids. Om 18:00 uur waren we nog steeds aan het zwemmen terwijl de zon onderging. Dit vind ik echt de fijnste momenten om in zee te zijn.

Vrijdag
Het was weer tijd om met Stella naar de dierenarts te gaan voor haar derde inenting en daarnaast werd er ook bloed bij haar afgenomen zodat er getest kon worden of ze suikerziekte heeft. Er waren een aantal indicaties waardoor gedacht werd dat ze suiker heeft. Curtey ging gezellig mee naar de dierenarts en heeft goed geholpen! Aan het eind van de ochtend kregen we de uitslag dat Stella gelukkig geen suikerziekte heeft. Tussen de middag heb ik samen met Curtey een middagdutje gedaan en daarna zijn we naar Tutu Kids park gegaan. Het is leuk om te zien dat Curtey uit zichzelf contact maakt met oudere kindjes waarmee hij graag wilt spelen. Zo lief ❤
In de avond was ik uitgenodigd voor een klein event bij Baoase. Ik zal je eerlijk zeggen dat ik in al die jaren dat ik op Curacao kom nog nooit bij Baose was geweest 🙈 dus ik was erg benieuwd naar de avond. Het was een besloten ladies night waarbij we een rondleiding kregen op het resort en de hele avond voorzien werden van heerlijke hapjes en drankjes. Wat een prachtig resort is dit zeg! Zo zonde dat ik hier niet eerder geweest ben maar ik ga zeker snel terug!

Zaterdag
Vandaag ben ik met Xiomara en haar zoontje Cristiano gaan lunchen bij Hofi Cas Cora. Je weet inmiddels waarschijnlijk wel dat dit een van mijn favoriete lunch plekjes is in het weekend maar ik was er al een tijdje niet geweest. Dus het was fijn om er weer even te zijn. Curtey en Cristiano zijn samen vrij intensief dus het was best vaak corrigeren en achter ze aan rennen maar desondanks hebben we genoten van het eten, het uitzicht en ijskoude bellini’s. In de avond ben ik naar Zest Beach Café gereden waar mijn zusje en haar vriendin waren en hebben we daar een drankje gedronken en vervolgens zijn we nog doorgegaan naar Zanzi bar. Hier was ik al een tijd niet geweest (ik kom er sowieso bijna nooit) en elke keer als ik er ben realiseer ik me weer dat het niet echt mijn ding is. Alhoewel je waarschijnlijk een fantastische avond kan hebben als je dronken bent…

Zondag
Dit was sowieso al een geweldige dag want ik heb tot 8.30 kunnen uitslapen. Nu kan ik er waarschijnlijk weer tegenaan als Curtey de aankomende week weer elke dag rond 5:30 wakker is 😝 We zijn bijna de hele middag lekker thuis gebleven en aan het eind van de dag zijn we gaan eten bij De Visserij. Dit is toch wel een van mijn favoriete plekjes waar je vis kan eten, zo vers uit de zee. Om de dag af te sluiten zijn we nog een ijsje gaan eten bij Riffort en daarna lekker naar huis.

Tot volgende week!

Liefs Gala