fbpx

Week 28: Café del Mar en eindelijk weer eens naar Yin yoga

Heerlijk om m’n moeder hier te hebben! Ze is echt aan het genieten en Curtey vindt het ook heel fijn. Eigenlijk was afgelopen week een hele relaxte week met weinig verplichtingen en voornamelijk een ‘go with the flow vibe’. Daarom vond ik het ook wel weer eens tijd voor Yin yoga. Hoe dat is gegaan lees je verderop in deze post!

Maandag
Ik ben de week gestart op kantoor en heb daarna rond het middaguur m’n moeder op het strand afgezet. Even lekker alleen zodat ze lekker kan genieten en tot rust kan komen. Op haar gemak een boekje lezen en af en toe een dutje doen als ze dat wilt. Je weet wel, hoe het strandleven was voordat je kinderen krijgt 🤣 Ik ben in de tussentijd boodschappen gaan doen en heb m’n kledingkast opgeruimd. Aan het eind van de dag ben ik m’n moeder weer gaan halen en hebben we samen nog even in de tuin gezeten.

 

Dinsdag
Nadat ik in de ochtend gewerkt heb ben ik met m’n moeder gaan lunchen bij Number Ten. Dit is een van mijn favoriete plekjes dus hier moest ik haar natuurlijk mee naartoe nemen. We hebben uitgebreid geluncht en ik heb een keer wat anders genomen dan wat ik meestal neem, namelijk de seared tuna. Deze komt nu ook op m’n lijstje van lievelingsgerechten bij Number Ten. De rest van de dag hebben we vrij relaxt doorgebracht.

Woensdag
Ik had in de middag wat afspraken dus heb ik Curtey en m’n moeder afgezet bij de speeltuin zodat zij even lekker tijd met z’n tweeen konden doorbrengen. Nadat ik ze weer had opgehaald zijn we naar LOT1038 gereden in Salinja. Dat is een interieur winkel waar ze mooie spullen verkopen en m’n moeder kent iemand die daar werkt. Ik zag alweer allemaal leuke dingen voor in huis dus hier komt ik binnenkort zeker een keer terug om op m’n gemak te kijken.

Donderdag
Na een lange maar productieve dag op kantoor besloot ik om weer eens een keer naar Yin yoga te gaan. Voor degene die het niet weten, ik ging wekelijks naar deze yoga les en vond het heerlijk maar een aantal maanden geleden kreeg ik een milde discussie met de eigenaresse. Een discussie die eigenlijk nergens over ging by the way. Maar sindsdien was ik er even klaar mee en ook niet meer gegaan. Tot vandaag. Ik merkte dat ik er weer behoefte aan had en daarnaast houd mijn moeder ook erg van yoga dus wilde ik haar graag meenemen. De les zelf was fijn, alleen was het op een ander tijdstip dan dat ik normaal ging en gaf iemand anders les (de eigenaresse…). De les was prettig maar ik vind de andere yoga juf toch fijner. Ze heeft een fijnere yoga stem ofzo, ik kan m’n vinger er nog niet precies op leggen. Maar goed, ik denk dat ik de yoga er wel weer wekelijks inhoud. Keep you posted 😉

Vrijdag
Mijn moeder gaat vandaag een paar dagen naar Aruba dus heb ik haar ‘s ochtends op de airport afgezet. Daarna zijn Jared, Curtey en ik gaan lunchen bij De Dames. Ik had plannen om daarna met Curtey naar het strand te gaan maar ik kreeg ineens hoofdpijn dus dat hebben we niet meer gedaan. In plaats daarvan heb ik Curtey afgezet bij Active Kids zodat ik rustig even boodschappen kon doen. Daarna ben ik in m’n eentje met een hapje en een drankje in de tuin gaan zitten en heb ik een boek gelezen. Ik kon het bijna niet geloven maar ik was gewoon even een moment alleen. Héérlijk. Kan ik iedereen aanraden. Tegen de tijd dat Curtey ‘s avonds thuis kwam was hij zo uitgeput dat hij ging douchen en naar bed. Wederom een lekker moment rust voor mij 😊

Zaterdag
Vandaag was een mega relaxte dag. Ik ben in de ochtend lekker thuis gebleven en ik heb ‘s middags zelfs nog 1,5 uur geslapen. Dat was een milde voorbereiding op de avond want toen zijn we naar Café del Mar gegaan. Voor degene die mijn photo diaries al wat langer lezen weten dat ik hier een aantal maanden geleden ook naartoe ben gegaan. Ik vind het een gezellig feestje omdat het weer eens wat anders is dan de feestjes die hier meestal georganiseerd worden (waar overigens niks mis mee is). Er hangt een andere sfeer, je komt weer eens andere mensen tegen en er wordt voornamelijk house muziek gedraaid. Kortom, ik heb me vermaakt deze avond 😁 

Zondag
De dag begon al seen Lazy Sunday at home. Ik lag de avond ervoor niet super laat in bed maar ik was best wel brak vanochtend. Ook het feit dat Curtey om 5:30 uur wakker was hielp niet mee. Gelukkig kon ik ergens in de ochtend tussendoor nog wel een dutje doen. In de middag besloten we toch nog om even naar het strand te gaan dus hebben we nog een paar uurtjes bij Cabana gelegen. Ik was hier al een aantal maanden niet geweest en ik moet zeggen dat het wel fijn was om hier weer te liggen. Het was niet te druk en de DJ draaide lekkere lounge muziek op de achtergrond. Ik vind het heerlijk om het weekend af te sluiten op het strand en je zo op te laden voor een nieuwe (werk)week. Bon siman!

Tot volgende week!

Liefs Gala