fbpx

Week 47: Voor het eerst naar Westpunt!

Aan het begin van de week was het even bijkomen van de week ervoor maar al snel zat de drukte er ook deze week weer in. Maar een aangename drukte met alleen maar leuke dingen zoals een leerzame workshop en lunchen met een prachtig uitzicht op Westpunt!

 

Maandag
Naast de ochtend gewerkt te hebben heb ik vandaag niet veel gedaan. De dag stond vooral in het teken van ‘bijkomen van het weekend 😅’

 

Dinsdag
Deze week werk ik wat extra uren voor m’n opdrachtgever in verband met een nieuwe klant dus vandaag heb ik de hele dag op kantoor gewerkt en de avond doorgebracht met m’n twee mannen.

Woensdag 
Aangezien ik deze week meer uren werk dan normaal wilde ik vanmiddag wat leuks doen met Curtey. Gelukkig vinden Curtey en ik vaak dezelfde dingen leuk dus hebben we de middag doorgebracht op het strand bij Koko’s.

Donderdag
Gelukkig had ik vandaag wat tijd om aan mn blog te werken en wat administratie te doen. Halverwege de dag appte Xiomara me met de vraag of ik plannen had voor de avond. Het enige wat ik terug reageerde was “met of zonder kids?” en het werd een avond met drinks & bites bij Caña en vervolgens sloten we de avond af bij Kome.

Vrijdag
Ik begon de dag met een workshop van Social Media Matters Curaçao wat ging over e-mail marketing. Super interessant en toepasbaar voor m’n klanten. ’s Middags ben ik met Curtey gaan lunchen bij Hofi Cas Cora en in de avond had ik een borrel bij een nieuw real estate project op Coral Estate. Ik sloot deze drukke dag af zoals je dat maar op één manier kan doen: samen op de bank met sushi en wijn.

Zaterdag
Vandaag was een super chille dag die we voornamelijk thuis hebben doorgebracht. Pas aan het einde van de dag besloten we wat te gaan ondernemen en zijn we naar het nieuwe Marriott hotel gereden en hebben we daar wat gedronken inclusief neefjes en nichtjes.

Zondag
Jared moest in de ochtend wat werk voorbereiden voor de nieuwe week dus toen hebben Curtey en ik een lazy Sunday morning gehouden. In de middag besloten we spontaan om naar Westpunt te rijden waar ik tot m’n schrik nog niet geweest ben sinds dat we op Curaçao wonen. We hebben geluncht bij Sol Food en genoten van een heerlijk uitzicht. Bon siman!

Tot volgende week!

Liefs Gala

(Lees de photo diary van afgelopen week hier)