fbpx

Week 7: Carnavalsoutfit passen en terug naar Amsterdam!

Deze week vertrok ik alleen naar Amsterdam voor business and pleasure. Het was een drukke week met een strakke planning vandaar mijn afwezigheid hier op de blog en social media. Maar ik update je graag over wat ik daar allemaal heb gedaan. Geen romantische Valentijnsdag met m’n mannen maar wel veel quality time met vrienden en familie!

Maandag
Een nieuwe week! En die begin ik altijd met een boks sessie bij Gideon in de gym. Gelijk om 8 uur even lekker intensief bezig zijn en de toon zetten voor de rest van de week. De rest van de dag heb ik eigenlijk gespendeerd aan laatste dingen regelen voor m’n vertrek naar Amsterdam. Ook moest ik met Curtey langs de huisarts om twee verwijsbrieven te halen; één voor de KNO-arts en één voor het testen op allergieën. Ik weet dat Curtey allergisch is voor een bepaalde noot soort maar ik weet niet precies voor welke noot soort en waar hij eventueel nog meer allergisch voor is. Dus als ik terug kom uit Nederland wil ik hem laten testen. Aan het einde van de dag had ik trouwens nog een leuke afspraak op de planning staan. Ik moest namelijk m’n carnavals pakje gaan passen. Ik ga dit jaar voor het eerst mee doen met carnaval en heb er ontzettend veel zin in! Hoe mijn pakje eruit ziet houd ik nog even als verrassing maar begin maart is het zover en zal ik m’n outfit uiteraard met jullie delen.

Dinsdag
Ik begon de dag met boodschappen doen omdat ik alles in huis wilde hebben voor de periode dat ik weg ben. Dan hoeft Jared niet ook nog eens boodschappen te doen of zich zorgen te maken dat de luiers ineens op zijn. In de middag ben ik gaan lunchen met Xiomara Number Ten, onze vaste lunchspot. We komen hier graag omdat a) het eten en de koffie er lekker is en b) omdat het voor ons allebei heel dichtbij is. In de middag ben ik gestart met het inpakken van m’n koffer. En ik dacht dit dit zo gebeurt zou zijn omdat ik met een vrijwel lege koffer naar Amsterdam zou vliegen. Maar toch kreeg ik het voor elkaar dat m’n koffer nu al 20 kilo woog. Gelukkig heb ik voor op de terug vlucht twee koffers om mee te nemen!

Woensdag
In de ochtend heb ik thuis gewerkt terwijl Curtey op de opvang was. Ook heb ik de laatste dingen gepakt voor m’n koffer en in de middag heb ik al m’n aandacht op Curtey gevestigd. Laat ik het zo zeggen, ik heb hem genoeg kusjes en knuffels voor een week gegeven haha. Rond 18 uur hebben Jared en Curtey me afgezet op het vliegveld. Onderweg naar het vliegtuig in de auto kreeg ik al een brok in m’n keel bij de gedachte dat ik Curtey een week niet ging zien. En toen het tijd was om afscheid te nemen hield ik het niet droog. Curtey leek het allemaal wel prima te vinden om een weekje met papa te zijn. Hij zwaaide me vrolijk uit terwijl Jared hem stevig in z’n armen had. De vlucht zelf ging prima en ik heb gelukkig wel een aantal uurtjes kunnen slapen.

Donderdag
Aangekomen in Amsterdam! Vanaf Schiphol ben ik gelijk doorgegaan naar ons appartement om het gereed te maken voor de verhuur. Er moest nog best veel gebeuren dus ik kreeg gelukkig hulp van m’n moeder en tante. Toen kwam ik e rook nog achter dat de boiler het niet deed en er dus geen verwarming en warm water in het huis was. De sleuteloverdracht was de volgende ochtend dus dit kwam slecht uit. Gelukkig trokken de nieuwe huurders nog niet direct in het appartement waardoor ik nog een paar dagen had om te fixen. In de avond had ik met een vriendin afgesproken en hebben we gegeten bij Escobar in de pijp. Het was super gezellig en fijn om haar weer even te zien.

Vrijdag
Ik merkte dat ik best wel last had van een jetlag en dus moeite had met opstaan in de ochtend. Gelukkig had ik m’n wekker gezet want ik ging namelijk ontbijten bij de Corner Bakery met een goede vriendin die ik al heel lang niet gezien had. Daarna ben ik snel doorgefietst (zó heerlijk om weer even te fietsen in de stad!) naar ons appartement want het was tijd voor de sleuteloverdracht. Dan ging sneller dan gedacht dus had ik nog even tijd om langs de Hema en Nike store te gaan. Aan het begin van de middag ging ik namelijk bij m’n vader langs waar m’n zusje ook was. Family time is toch echt wel een van de fijnste dingen die er zijn. In de avond ben ik gaan eten bij Soho House en daarna tot in de late uurtjes gedanst in de Chin Chin club.

Zaterdag
Gelukkig kon ik vandaag enigszins uitslapen want de avond ervoor was het best laat geworden. Maar ik wilde toch zoveel mogelijk uit m’n dag halen dus nadat ik rond 12 uur had ontbeten ben ik wat kleding gaan kopen voor Curtey. Dat heb ik onder andere gedaan bij Big & Belg. Zó’n leuke winkel is dat. Ze hebben veel verschillende merkjes en verkopen ook speelgoed en baby spullen dus ideal om een cadeautje te scoren. Daarna ben ik weer de stad in gegaan en heb ik onder andere uren doorgebracht in de Bijenkorf. Voordat ik naar huis ging heb ik Heath nog even een knuffel en kus gegeven en voor de rest heb ik de hele avond uitgeteld op de bank gelegen bij m’n moeder.

Zondag
Wederom was ik deze ochtend m’n bed niet uit te krijgen. Rond 11 uur stond ik op want ik heb om 12 uur een brunch met Livia bij Cecconi’s in het Soho hotel. Wat een heerlijkheid! Zóveel keuze uit lekkere gerechten en overheerlijke taarten. We hebben er minstens 3 uur gezeten en gekletst over van alles en nog wat. De vaste onderwerpen die toch eigenlijk altijd wel de revue passeren zijn werk, sociale activiteiten, de kids en relaties. Toch fijn als je dat face to face kan doen in plaats van over de telefoon. Na de brunch ben ik nog even snel de stad in gegaan om wat dingen te kopen waar ik de dag ervoor niet meer aan toegekomen was. Rond 18 uur ben ik naar m’n moeder gegaan waar wat familie was. Zo fijn om iedereen weer even te zien!

Volgende week part II van m’n Amsterdam trip.

Tot volgende week!